image saying be covidsafe

Downloads

Coronavirus (COVID-19) – A duhet të mbajë maskë? (Do I need to wear a mask?)

We aim to provide documents in an accessible format. If you're having problems using a document with your accessibility tools, please contact us for help.

Publication date: 
10 August 2020
Last updated: 
1 April 2022
Publication type: 
Infographic
Intended audience: 
General public
Language: 
Albanian - Shqip
Description: 

Maskat janë një kujdes shtesë për t’u mbrojtur nga COVID-19 në zona ku ndodh
transmetim në komunitet. Kërkoni këshillim nga shteti dhe territori juaj lokal për
rekomandimet dhe kërkesat për maska. Nëse jeni në situatë ku distancimi fizik
është i vështirë siç është transporti publik, mund të zgjedhni të mbani maskë.