## **COMMITTEE-IN-CONFIDENCE**

## Private Health Ministerial Advisory Committee Risk Equalisation Working Group

## **AGENDA**

MEETING #1 Thursday 5 October 2017

Venue: Majura Room, Abode Hotel 10 Bowes Street Woden Time: 9.30am to 3.00pm

	Agenda Item	Lead	Time
1.	Housekeeping	Secretariat/ Chair	5 mins (9.30-9.35)
2.	Welcome and introductions	Chair	20 mins (9.35-9.55)
3.	Opening Statement/Operation of this working group	Chair	15 mins (9.55-10.10)
4.	Declarations of conflicts of interest	Secretariat	5 mins (10.10-10.15)
	Morning Tea	•	15 mins (10.15-10.30)
5.	Risk Equalisation Issues Paper Questions and Clarification	Secretariat	15 mins (10.30 -10.45)
6.	Workplan for meetings 1 to 3	Chair/ Secretariat	15 mins (10.45-11.00)
7.	Why is Risk Equalisation necessary? (Page 6 of the Issues Paper)	Chair	1 hour (11.00-12.00)
	Lunch		45 mins (12.00-12.45)
8.	Should Risk Equalisation be a risk sharing tool, or should it encourage particular behaviours? (Page 6 of the Issues Paper)	Chair	1 hour (12.45-1.45)
9.	Does the size of the Risk Equalisation Pool matter? (Page 7 of the Issues Paper)	Chair	1 hour (1.45-2.45)
10.	Agree actions and advise next meeting dates	Chair	15 mins (2.45-15.00)
	Meeting Close		3.00pm