COMMITTEE-IN-CONFIDENCE

Improved Models of Care Working Group Rehabilitation Sub-Group

AGENDA

MEETING #5 Thursday 27 September 2018

Venue: Teleconference Time: 10:00am – Noon

	Agenda Item	Lead	Time
1.	Welcome, apologies and declarations of conflicts of interest	Chair	5 mins
		.0-	(10.00-10.05)
2.	Reform update	Secretariat	20 mins
		SEP CT NO	(10.05-10.25)
3.	Feedback from IMOC	Secretariat	10 mins
		OK HILL	(10.25-10.35)
4.	Rehabilitation sub-group draft Final Report	Chair	45 mins
	Rehabilitation sub-group draft Final Report		(10.35-11.20)
5.	Draft literature review	Chair	30 mins
	15 O FRETHE		(11.20-11.50)
6.	Other business and thanks	Chair	10 mins
			(11.50-12.00)
	Meeting Close		Noon

Note: please phone in 5 minutes early, to ensure everyone is linked up in time for the meeting to start. Phone in details are as follows:

Conference Name: Rehabilitation Sub-Group

Australia Toll Free: 1800 047 396 Australia Direct: 02 8017 1300 Participant Passcode: 71732887#