## COMMITTEE-IN-CONFIDENCE

## Improved Models of Care Working Group Rehabilitation Sub-Group

## **AGENDA**

MEETING #2 Thursday 31 May 2018 Venue: Conference Room 2 Scarborough House, Woden

Time: 9:30am - 3.20pm

	Agenda Item	Lead	Time
1.	Welcome , housekeeping, apologies, and	Chair	
	declarations of conflicts of interest	ER	
2.	Additional rehabilitation data	Secretaria	30 mins (9:30-10.00)
3.	Legislation overview and current funding	Secretariat	1 hour (10.00-11.00)
	arrangements	OFER	
	Morning Tea	6	15 mins (11.00 – 11.15)
4.	Alternative models	Chair	2 hours (11.15-1.15)
	Lunch Lunch		30 mins (1.15–1.45)
5.	Incentives for admitted hospital based care and	Chair/	1 hour 30 mins (1.45-3.15)
	barriers to alternative models	Secretariat	
6.	Other business	Chair	5 mins (3.15 – 3.20)
	Meeting Close		3.20pm

Note: please arrive 15 minutes early, to ensure security requirements are met in time for the meeting to start.