## COMMITTEE-IN-CONFIDENCE

## Improved Models of Care Working Group Rehabilitation Sub-Group

## **AGENDA**

MEETING #1 Tuesday 1 May 2018 Venue: Conference Room 3 Scarborough House, Woden

Time: 9:30am – 3.15pm

	Agenda Item	Lead	Time
1.	Housekeeping	Secretariat/	5 mins (9.30 – 9.35)
		Chair	
2.	Welcome and Introductions	Chair	10 mins (9.35 – 9.45)
3.	Opening Statement/Operation of the Working	Chail /	10 mins (9.45 – 9.55)
	Group	10.15k	
4.	Declarations of Conflicts of Interest	Chair	5 mins (9.55 – 10.00)
5.	5 4	Secretariat	45 mins (10.00-10.45)
	Rehabilitation: Improved Models of Care Overview and Presentation  Morning Teg		
	Morning Tea		15 mins (10.45 – 11.00)
6.	Member perspectives	Chair	30 mins (11.00-11.30)
7.	Work plan: Rehabilitation sub-group	Chair	15 mins (11.30-11.45)
8.	Establishing the evidence base	Chair	1 hour (11.45-12.45)
	Lunch		45 mins (12.45–1.30)
9.	Issues Paper: Types of Rehabilitation and Clinically	Chair/	1 hour 30 mins (1.30-3.00)
	Appropriate Settings of Care	Secretariat	
10.	Other business	Chair	15 mins (3.00 – 3.15)
	Meeting Close		3.15pm

Note: please arrive 15 minutes early, to ensure security requirements are met in time for the meeting to start.