COMMITTEE-IN-CONFIDENCE

Improved Models of Care Working Group Mental Health Sub-Group

AGENDA

MEETING #5 Friday 28 September 2018

Venue: Conference Room 2 Scarborough House, Woden Time: 10:00am – 3.00pm

	Agenda Item	Lead	Time
1.	Welcome	Chair	5 mins (10.00 – 10.05)
2.	Update on Reforms	Pauline Dusink	10 mins (10.05 – 10.15)
3.	Feedback from IMOC	Pauline Dusink	15 mins (10.15 – 10.30)
4.	Report to IMOC – Part 1	Chair	1 hr 45 mins (10.30-12.15)
	Lunch	OK YI	45 mins (12.15–1.00)
5.	Report to IMOC – Part 2	Chair	1 hrs (1.00-2.00)
6.	Research Summary	Chair	1 hrs (2.00-3.00)
	Meeting Close		3.00pm

Note: please arrive 15 minutes early, to ensure security requirements are met in time for the meeting to start.