## COMMITTEE-IN-CONFIDENCE

## Improved Models of Care Working Group Mental Health Sub-Group

## **AGENDA**

MEETING #5 Thursday 6 September 2018 Venue: Conference Room 2 Scarborough House, Woden

Time: 9:30am - 3.30pm

	Agenda Item	Lead	Time
1.	Housekeeping	Secretariat/ Chair	5 mins (9.30 – 9.35)
2.	Welcome and Introductions	Chair	10 mins (9.35 – 9.45)
3.	Group	Chair	10 mins (9.45 – 9.55)
4.	Declarations of Conflicts of Interest	Chair	5 mins (9.55 – 10.00)
5.	Mental Health: Improved Models of Care Overview and Presentation	Secretariat	45 mins (10.00-10.45)
	Morning Tea		15 mins (10.45 – 11.00)
6.	Member perspectives	Chair	1 hour (11.00-12.00)
7.	Work plan: Mental Health sub-group	Chair	15 mins (12.00-12.15)
	Lunch		45 mins (12.15–1.00)
8.	Issues Paper: Mental health services and clinically appropriate settings of care	Chair/ Secretariat	1 hour 15 mins (1.00-2.15)
9.	Establishing the evidence base	Chair	30 mins (2.15-2.45)
10.	Other business	Chair	15 mins (2.45 – 3.00)
	Meeting Close		3.00pm

Note: please arrive 15 minutes early, to ensure security requirements are met in time for the meeting to start.