COMMITTEE-IN-CONFIDENCE

Improved Models of Care Working Group Mental Health Sub-Group

AGENDA

MEETING #3 Thursday 12 July 2018 Venue: Conference Room 2 Scarborough House, Woden Time: 10:00am – 3:30pm

	Agenda Item	Lead	Time
1.	Welcome, housekeeping, apologies, and	Chair	10 mins
	declarations of conflicts of interest	DER	(10.00– 10.10)
2.	Follow-up items from second meeting	Chaip	30 mins
		ERST ROTH	(10.10 – 10.40)
3.	Barriers and Incentives	Chair	30 mins
	C CHE CE	NT OF	(10.40 – 11.10)
4.	Medicare Benefits Schedule (MBS) Review	Secretariat	1 hour
	WE MERAL	Ranse	(11.10-12.10)
		Mclean	
	Barriers and Incentives		30 mins (12.10 – 12.40)
5.	Options for Change	Secretariat	1 hour 25 mins
			(12.40 - 2.05)
6.	Implementation Issues	Secretariat	1 hour 15 mins
			(2.05 – 3.20)
7.	Other business	Chair	10 mins
			(3.20 – 3.30)
Meeting Close			3.30pm

Note: please arrive 15 minutes early, to ensure security requirements are met in time for the meeting to start.