COMMITTEE-IN-CONFIDENCE

Private Health Ministerial Advisory Committee Information Provision for Consumers Working Group AGENDA

MEETING #2 Tuesday, 21 March 2017

Venue: Conference Room 1, Scarborough House Time: 9.30am – 3.30pm

	Agenda item	Lead	Time
1.	Welcome, introductions, apologies,	Chair	15 mins (9:30-9:45)
	housekeeping and review actions		
2.	Market research and Statistics	Chair/Members	30 mins (9:45-10:15)
3.	Broader information activities around private	Chair/Members	30 mins (10:15-10:45)
	health insurance		
	Morning Tea	R	15 mins (10:45-11:00)
4.	Presentation – Private Health Insurance	Christopher Zinn	30 mins (11.00-11.30)
	Intermediaries Association	10/1/08/	
5.	Ways of communicating information	Chair	1 hr 15 mins (11:30-12:45)
	a) Channels for providing information	ELAKIT	
	b) Roles of providers in information provision	ZIO, KEN	
	e.g. standard information on websites	UKOK,	
	c) Making regulation technologically neutral	\$1	
	Ways of communicating information a) Channels for providing information b) Roles of providers in information provision e.g. standard information on websites c) Making regulation technologically neutra Lunch Redeveloping Standard Information Statements a) Process for developing a new SIS	,	30 mins (12:45-1:15)
6.	Redeveloping Standard Information Statements a) Process for developing a new SIS	Chair	1 hr (1:15-2:15)
	a) Process for developing a new SIS		
	b) Options for a new 3130		
	e.g. product disclosure statement style		
	product; provides consumers with what their		
	policy does not cover; individually tailored		
7.	Regulatory changes	Chair	30 mins (2:15-2:45)
	a) Provision of Annual Lifetime Health Cover		
	Statement		
	b) Provision of Private Health Insurance		
	Statements		
8.	Other options not covered in the discussion	Chair	30 mins (2.45-3.15)
	paper		
9.	Agree actions and advise next meeting dates	Chair	15 mins (3:15-3:30)
	No otion along		2.20
	Meeting close		3.30pm

Note: please arrive 15 minutes early, to ensure security requirements are met in time for the meeting to start.

COMMITTEE-IN-CONFIDENCE