## COMMITTEE-IN-CONFIDENCE

## Private Health Insurance Ministerial Advisory Committee Improved Models of Care Working Group AGENDA

## MEETING #5 Tuesday 9 October 2018

Venue: Conference Room 1, Scarborough House, Woden Time: 10:00am – 3.00pm

Agenda Item	Lead	Time
Welcome, housekeeping, apologies, and declarations of conflicts of interest	Chair	5 mins
		(10.00-10.05)
Verbal update on reforms:     a) Primary legislation and rules	Secretariat	10 mins
b) Ministerial Advisory Committee on out-of-pocket costs	OFF	(10.05-10.15)
c) Second tier	14,85	
3. Private health insurance legislation	Secretariat	30 mins
	EAL	(10.15-10.45)
4. Final reports from:	Chair/ Secretariat	60 mins
<ul> <li>a) Primary legislation and rules</li> <li>b) Ministerial Advisory Committee on out-of-pocket costs</li> <li>c) Second tier</li> <li>3. Private health insurance legislation</li> <li>4. Final reports from: <ul> <li>a) Mental health subgroup</li> <li>b) Rehabilitation subgroup</li> </ul> </li> <li>5. Literature reviews: <ul> <li>a) Mental Health subgroup</li> <li>b) Rehabilitation subgroup</li> </ul> </li> <li>b) Rehabilitation subgroup</li> </ul> <li>6. IMOC final report framework and drafting/inputs to final report</li>		(10.45-11.45)
5. Literature reviews:	Chair/	20 mins
a) Mental Health subgroup b) Rehabilitation subgroup	Secretariat	(11.45-12.05)
Lunch		12.05–12.35
6. IMOC final report framework and drafting/inputs to final report	OC final report framework and drafting/inputs to final report  Chair/ Secretariat	1 hour 10 mins
		(12.35-1.45)
7. Discussion – application to other clinical areas	Chair	40 mins
		(1.45-2.25)
Discussion - use of incentives to encourage uptake of alternative models of care (neutral versus positive regulation)	Chair	20 mins
		(2.25-2.45)
9. Other business	Chair	15 mins
		(2.45-3.00)
Meeting Close		3.00pm

Note: please arrive 15 minutes early, to ensure security requirements are met in time for the meeting to start.

FOI 2712 1 of 1 Document 52