Private Health Ministerial Advisory Committee Improved Models of Care Working Group

AGENDA

MEETING #3 Tuesday 3 July 2018 Venue: Conference Room 1 Scarborough House, Woden Time: 9.30am – 3.30pm

	Agenda Item	Lead	Time
1.	Housekeeping	Secretariat/	5 mins (9.30 – 9.35)
		Chair	
2.	Welcome and Introductions	Chair	10 mins (9.35 – 9.45)
3.	Opening Statement/Operation of the Working	Chair 14	10 mins (9.45 – 9.55)
	Group	OFFAL	
4.	Declarations of Conflicts of Interest	Secretariat	5 mins (9.55 -10.00)
5.	Issues Paper: Improved Models of Care Presentation and Discussion Morning Tea	Chair	1 hour (10.00 – 11.00)
	Presentation and Discussion		
	Morning Tea		15 mins (11.00 – 11.15)
6.	Member perspectives	All	1 hour (11.15 – 12.15)
7.	Work Plan: Improved Models of Care Working	Chair/	30 mins (12.15 – 12.45)
	Group	Secretariat	
8.	Nominations for sub-groups (mental health and	Chair	15 mins (12.45-1.00)
	rehabilitation) and Terms of Reference		
	Lunch		45 mins (1.00– 1.45)
9.	Guest speaker- Andrew Simpson (AS, MBD)	Chair	1 hour (1.45-2.45)
10.	Other business	Chair	15 mins (2.45 – 3.00)
	Meeting Close		3.30pm

Note: please arrive 15 minutes early, to ensure security requirements are met in time for the meeting to start.