#### COMMITTEE-IN-CONFIDENCE

# Private Health Ministerial Advisory Committee Contracting and Default Benefits Working Group

## AGENDA

### MEETING #4 Friday 3 March 2017

### Venue: Conference Room 3, Scarborough House Time: 9.30am – 3.00pm

	Agenda Item	Lead	Time
1.	Welcome, apologies/proxies, housekeeping and review actions	Chair HR	15 mins (9.30-9.45)
2.	Hospital Peer Groups for Second-tier default benefits	Sécretariat	15 mins (9.45-10.00)
3.	HCP Second-tier analysis	Secretariat	15 mins (10.00-10.15)
4.	Contracting and Default Benefits Working Group	Chair	45 mins (10.15 -11.00)
	Morning Tea		15 mins (11.00 – 11.15)
	ntinuation of Item 4 - Contracting and Default nefits Working Group Options Paper	Chair	1 hours 30 mins (11.15- 12.45)
	Lunch		30 mins (12.45-1.15)
5.	Director, Private Health Insurance Ombudsman – presentation on the role of the Ombudsman	Mr David McGregor	30 minutes (1.15-1.45)
6.	Contracting	Chair	1 hour (1.45—2.45)
7.	Agree actions and advise next steps	Chair	15 mins (2.45-3.00)
	Meeting Close		3.00pm

Note: please arrive 15 minutes early, to ensure security requirements are met in time for the meeting to start.

COMMITTEE-IN-CONFIDENCE