## **COMMITTEE-IN-CONFIDENCE**

## Private Health Ministerial Advisory Committee Contracting and Default Benefits Working Group

## **AGENDA**

MEETING #2 Thursday 9 February 2017

Venue: Conference Room 3, Scarborough House Time: 9.30am – 3.30pm

	Agenda Item	Lead	Time
1.	Welcome, apologies/proxies, housekeeping and review actions	Chair	15 mins (9.30-9.45)
2.	Member presentations of data/evidence	Chair	1 hr (9.45-10.45)
	Morning Tea	OKEAL	15 mins (10.45-11.00)
3.	Second-tier impact on contract negotiations	Chair	30 min (11.00-11.30)
4.	Does contracting still need support of default benefits?	Chair	30 min (11.30-12.00)
5.	Does the second-tier still meet the original policy intent?	Chair	30 min (12.00-12.30)
6.	Does the second-tier adequately differentiate quality hospitals/should it be linked to hospital declaration?	Chair	30 min (12.30-1.00)
	Lunch		45 mins (1.00-1.45)
7.	Should the second-tier/alternative arrangement be limited to a particular group?	Chair	1 hour (1.45-2.45)
8.	Should a ceiling be placed on the amount hospitals can charge under second-tier?	Chair	30 min (2.45-3.15)
9.	Agree actions and advise next meeting dates	Chair	15 mins (3.15-3.30)
	Meeting Close		3.30pm

Note: please arrive 15 minutes early, to ensure security requirements are met in time for the meeting to start.

## **COMMITTEE-IN-CONFIDENCE**