COMMITTEE-IN-CONFIDENCE

Private Health Ministerial Advisory Committee Contracting and Default Benefits Working Group

AGENDA

MEETING #1 Thursday 2 February 2017

Venue: Conference Room 3, Scarborough House Time: 9.30am – 3.30pm

	Agenda Item	Lead	Time
1.	Housekeeping	Secretariat/ Chair	5 mins (9.30-9.35)
2.	Welcome and Introductions	Chair	15 mins (9.35-9.50)
3.	Opening Statement - Chair	Chair	15 mins (9.50-10.05)
4.	Declaration of Conflict of Interest	Secretariat	5 mins (10.05-10.10)
5.	Issues Paper overview and data presentation	Secretariat	30 mins (10.10-10.40)
	Morning Tea		15 mins (10.45-11.00)
6.	Member Perspectives	Each Member	1hr 15 min (11.00-12.15)
7.	Meeting Plan	Chair	15 min (12.15-12.30)
8.	Contracting	Chair	1 hr (12.30-1.30)
	Lunch		45 mins (1.30-2.15)
9.	Impact of Second-tier on contracting	Chair	1 hr (2.15-3.15)
10.	Agree actions and advise next meeting dates	Chair	15 mins (3.15-3.30)
	Meeting Close		3.30pm

Note: please arrive 15 minutes early, to ensure security requirements are met in time for the meeting to start.

COMMITTEE-IN-CONFIDENCE