#### COMMITTEE-IN-CONFIDENCE

# Private Health Ministerial Advisory Committee

## AGENDA

#### MEETING #16 Tuesday 4 December 2018

### Venue: Conference Room 3, Level 1 Scarborough House, Woden

#### Time: 9.30am – 13:00pm

	Agenda Item	Lead	Time
1.	Welcome, introductions, apologies/proxies,	Chair	10 mins
	housekeeping and review actions		(10.00-10.10)
2.	APRA Presentation		
3.	Implementation of Reforms Update:	Chair/Secretariat	50 mins
	<ul> <li>(a) Improved Models of Care Working Group update</li> <li>(b) Mental Health reform update</li> <li>(c) Ministerial Advisory Committee on Out- of-Pocket costs update</li> <li>(d) Private Health Information Statement update</li> <li>(e) Second tier update</li> <li>(f) Rural Remote</li> <li>(g) Clinical Definitions</li> <li>(h) PHI draft rules feedback</li> <li>(i) Legislation</li> </ul>	Chair/Secretariat	(10.10-11.00)
4.	Product design	Chair	60 mins
		Secretariat (Susan)	(11.00-12.00)
	Lunch		12.00-12.45
5.	Update of legislation including	Chair	30 mins
	Benefit Limitation Periods	Secretariat	(12.45-13.15)
		(Margaret/Charles)	
6.	Other business	Chair	15 mins
			(14.25-14.40)
	Meeting Close		13.00pm

Note: please arrive 15 minutes early, to ensure security requirements are met in time for the meeting to start.