Private Health Ministerial Advisory Committee

AGENDA

MEETING #1 Thursday 29 September 2016

Venue: Conference Room 1, Level 1 Scarborough House, Woden

Time: 9.30am – 3.30pm

Agenda Item	Lead	Time
1. Housekeeping	Secretariat/ Chair	5 mins (9.30-9.35)
Welcome, apologies/proxies and introductions	Chair	30 mins (9.35-10.05)
3. Opening Statement – Chair	Chair	30 mins (10.05-10.35)
4. Declaration of Conflict	Secretariat	10 mins (10.35-10.45)
Working Morning Tea	ZI	
5. Functions and Work Plan	Health	1 hr 15 mins (10.45- 12.00)
Lunch		45 mins (12.00-12.45)
6. Product Design		2 hrs 30 mins (12.45- 3.15)
b. Rachel David, PHA		
c. Matthew Koce, hirmaa		
7. Agree actions and advise next meeting dates	Chair	15 mins (3.15-3.30)

Note: please arrive 15 minutes early, to ensure security requirements are met in time for the meeting to start.