COMMITTEE-IN-CONFIDENCE

Private Health Ministerial Advisory Committee Clinical Definitions Working Group

AGENDA

MEETING #2 Wednesday 19 April 2017

Venue: Conference Room 1, Scarborough House, Department of Health Time: 9.30am – 4.00pm

	Agenda Item	Lead	Time
1.	Welcome, introductions, apologies, housekeeping and review actions	Secretariat/ Chair	15 mins (9.30-9.45)
2.	GSB	Secretariat	30 mins (9.45-10.15)
3.	Finalise the list of clinical definitions	Chair	1 hr (10.15-11.15)
	Morning Tea	70 1 98 L	15 mins (11.15-11.30)
4.	Detailed descriptions	Chair	1 hr 30 mins (11.30-1.00)
	Lunch	HOLKER	45 mins (1.00-1.45)
5.	List of procedures	Chair	1 hr (1.45-2.45)
6.	Implementation HAP IN INFINITION	Chair	1 hr (2.45-3.45)
7.	Update list	Chair	30 mins (3.45-4.15)
8.	Agree actions and advise next steps	Chair	15 mins (4.15-4.30)
	Meeting Close		4.30pm