COMMITTEE-IN-CONFIDENCE

Private Health Ministerial Advisory Committee

AGENDA

Additional meeting - Product Design

Monday 14 May 2018

Venue: Conference Room 2, Level 1

Scarborough House, Woden

Time: 2.00pm – 5.00pm

	Agenda Item	Lead	Time
1.	Welcome, introductions, apologies/proxies,	Chair	5 mins
	housekeeping and review actions		(2.00pm – 2.05pm)
2.	Legislation update	Chair	10 mins
		Secretariat (Margaret)	(2.05pm – 2.15pm)
3.	Information Provision Reforms	Chair	10 mins
		Secretariat (Margaret)	(2.15pm – 2.25pm)
4.	Clinical Definitions	Chair	10 mins
		Secretariat (Margaret)	(2.25pm - 2.35pm)
5.	Product Design - Hospital	Chair	1hr 40 mins
	a. Deloitte modelling and presentation	Deloitte	(2.35pm – 4.15pm)
	b. Restrictions	Secretariat (Susan)	
6.	Product Design – General Treatment	Chair	40 mins
	Products	Secretariat (Susan)	(4.15pm – 4.55pm)
7.	Other business	Chair	5 mins
			(4.55pm – 5.00pm)
	Meeting Close		5.00pm

Note: please arrive 15 minutes early, to ensure security requirements are met in time for the meeting to start.