Be COVIDSafe tile

Downloads

Заштита од коронавирусот (Protecting you from coronavirus)

We aim to provide documents in an accessible format. If you're having problems using a document with your accessibility tools, please contact us for help.

Publication date: 
16 June 2020
Publication type: 
Poster
Intended audience: 
General public
Language: 
Macedonian - Македонски
Description: 

Заштита од коронавирусот 

  • ОДРЖУВАЈТЕ ФИЗИЧКО РАСТОЈАНИЕ
  • РЕДОВНО МИЈТЕ ГИ РАЦЕТЕ СО САПУН И ВОДА
  • РЕДОВНО ЧИСТЕТЕ ГИ ПОВРШИНИТЕ
  • КАШЛАЈТЕ ИЛИ КИВАЈТЕ ВО РАКАTA
  • ОСТАНЕТЕ ДОМА АКО НЕ СЕ ЧУВСТВУВАТЕ ДОБРО И ТЕСТИРАЈТЕ СЕ
  • СНИМЕТЕ ЈА АПЛИКАЦИЈАТА COVIDSAFE