Be COVIDSafe tile

Downloads

Mbrojtja juaj nga koronavirusi (Protecting you from coronavirus)

We aim to provide documents in an accessible format. If you're having problems using a document with your accessibility tools, please contact us for help.

Publication date: 
15 June 2020
Last updated: 
18 June 2020
Publication type: 
Poster
Intended audience: 
General public
Language: 
Albanian - Shqip
Description: 

Mbrojtja juaj nga koronavirusi:

  • PRAKTIKONI DISTANCË FIZIKE
  • RREGULLISHT LANI DUART ME SAPUN DHE UJË
  • RREGULLISHT PASTRONI SIPËRFAQET
  • KOLLITNI APO TESHTITNI NË BRENDËSI TË KRAHUT TUAJ
  • QËNDRONI NË SHTËPI NËSE NUK NDJEHENI MIRË DHE TESTOHUNI
  • SHKARKONI APLIKACIONIN COVIDSAFE