Be COVIDSafe tile

Downloads

FLETË INFORMUESE ÇFARË DUHET TË DINI PËR KORONAVIRUSIN (COVID-19) (Coronavirus (COVID-19) – what you need to know)

We aim to provide documents in an accessible format. If you're having problems using a document with your accessibility tools, please contact us for help.

Publication date: 
18 June 2020
Publication type: 
Fact Sheet
Intended audience: 
General public
Language: 
Albanian - Shqip
Description: 

This information sheet contains: 

 • Çfarë është  COVID-19?

 • Simptomet e COVID-19

 • Si përhapet ai?

 • Për çka përdoret aplikacioni COVIDSafe?

 • Si funksionon aplikacioni COVIDSafe?

 • Kush është më i rrezikuar nga  COVID-19?

 • Si të mbroni veten dhe të tjerët nga COVID-19

 • Shkuarja në drejtim të një Australie të sigurt nga COVID  (COVIDSafe)

 • Si të kërkoj kujdes mjekësor?

 • Klinikat respiratore GP

 • Shëndetësia nga distanca dhe  dërgimi i barnave në shtëpi

 • Mbështjetja për shëndetin mental  

 • Si mund të testohem për  COVID-19?

 • Pritja e rezultateve të testimit  

 • Si trajtohet  COVID-19?

 • Më shumë informacione