Coronavirus (COVID-19) – Të qëndrojmë pa covid – bëji këto 3 gjëra (Stay COVID free – do the 3)

Downloads

Të qëndrojmë pa covid – bëji këto 3 gjëra

We aim to provide documents in an accessible format. If you're having problems using a document with your accessibility tools, please contact us for help.

Publication date: 
24 June 2020
Publication type: 
Poster
Intended audience: 
General public
Language: 
Albanian - Shqip
Description: 

Kur të dalim jashtë përsëri, varet nga të gjithë ne që

Të qëndrojmë pa covid – bëji këto 3 gjëra

  1. Laj duart
  2. Distancë fizike
  3. Ke aplikacionin

Nëse ndjeni të ftohtë apo keni simptoma gripi, qëndro në shtëpi dhe bisedo me mjekun tënd  për t’u testuar.