Coronavirus (COVID-19) – Останеме безбедни од ковид – правете три работи (Stay COVID free – do the 3)

Downloads

Coronavirus (COVID-19) – Останеме безбедни од ковид – правете три работи (Stay COVID free – do the 3)

We aim to provide documents in an accessible format. If you're having problems using a document with your accessibility tools, please contact us for help.

Publication date: 
22 June 2020
Last updated: 
6 May 2022
Publication type: 
Poster
Intended audience: 
General public
Language: 
Macedonian - Македонски
Description: 

Како што повторно започнуваме да излегуваме надвор, зависи од сите нас како да

Останеме безбедни од ковид – правете три работи

  1. Мијте ги рацете
  2. Одржувајте физичко растојание
  3. Симнете ја апликацијата

И ако имате симптоми слични на настинка или грип, останете дома и разговарајте со вашиот доктор како да се тестирате.